Välkommen till TANDLÄKARHUSET TÄRNSJÖ

Viktig information gällande COVID-19: Vi håller öppet som vanligt och välkomnar alla friska patienter till våra kliniker. För allas säkerhet ber vi dig ta del av Folkhälsomyndigheten råd och riktlinjer innan besöket hos oss.

Det här är vi

Vårt mål är inte att bli störst, utan att bli bäst på det vi gör. Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rätt pris. Tandläkarhuset Tärnsjös erfarna tandvårdsteam har bred kompetens i all typ av tandvård med speciellt intresse inom rotbehandlingar, kirurgi och omhändertagande av tandvårdsrädda patienter. För din trygghet, arbetar vi med toppmodern utrustning, material och nära samarbete med specialister för att remittera när behov finns. Vi har långa öppettider samt helgöppet för att du ska få en tid snabbt som passar dig bäst.

Har du alltid drömt om att få rakare tänder men tyckt att det tar lång tid och ogillar tanken av att ha räls? Nu kan du bli behandlad med den nästintill osynliga tandställningen Clear Aligner som genom åren gett miljontals människor rakare tänder och fantastiska leenden. De bekväma skenorna är individuellt anpassade, ger kortare behandlingstid och syns minimalt. Välkommen att ta steget till ett vackert leende.

Just nu har vi kostnadsfri konsultation för osynlig tandställning! Fyll i formuläret för att bli kontaktad eller ring 0292-77 99 90

OLIKA BEHANDLINGAR

Akut tandvård

Tandvärk kan plötsligt dyka upp med smärta och obehag eller andra tandbesvär som behöver åtgärdas.

Tandfyllningar

Ibland kan du behöva laga eller fylla en tand som det så ofta kallas. 

Tandvårdsrädsla

Närmare 20% av den svenska befolkningen känner obehag av att gå till tandläkaren. 

Implantat

Om en eller flera tänder i ditt bett saknas kan det vara svårare att tugga eller le. Du kan vara lugn, 

Bettskenor

Stress och yttre påfrestningar i vardagen och livet kan ge konsekvenser på dina tänder och käkmuskler.

Tandstensborttagning

Att man får tandsten är inget ovanligt, vissa får mer tandsten än andra och detta hör till normalvariationen. 

Tandreglering

Stress och yttre påfrestningar i vardagen och livet kan ge konsekvenser på dina tänder och käkmuskler.

Patientfall

Archibald Cruise – Porslin Vener

Paul Molive – Datumblekning

Bob Frapples. – Implantat

Andrew Mariano – Implantat

Erbjudanden & info

Vi erbjuder högkvalitativ tandvård till låga priser! Vi anser att alla ska ha rätt till bra tandvård till de rätta priserna. Vi erbjuder därför ett begränsat antal patienter en fullständig tandundersökning för endast 199kr. I undersökningen ingår:

  • Undersökning tänder, käkar, munslemhinna
  • 4st röntgenbilder
  • Diagnos och ev. kostnadsförslag
  • Lättare tandstensborttagning
  • Munhygieninstruktioner

Statliga tandvårdsstödet och tandvårdsbidrag

För dig med svenskt personnummer och som är folkbokförd i Sverige, har du årligen rätt till det allmäna tandvårdsbidraget eller ATB som det så ofta tillskrivs. För dig mellan 24-29 år samt 65+ får du årligen 600kr att nyttja hos din tandläkare och för dig mellan 30-64 år får du 300kr årligen. ATB kan sparas i totalt två år åt gången. Beträffande det statliga tandvårdsstödet så gäller följande: upp till 3 000 kronor i referenspris står man som patient för hela kostnaden. När priset överstiger 3000 kronor täcker Försäkringskassan 50 procent av referenspriset. Har man som patient genomfört större behandlingar och uppnår 15 000 kronor i referenspris, så täcker Försäkringskassan hela 85 procent av referensprisets kostnad under en tolvmånadersperiod. Detta sker per automatik och är alltså inget du som patient behöver tänka på!

Prisgaranti och second opinion

Vi på Tandläkarhuset Tärnsjö är övertygade om att våra priser är marknadsmässigt konkurrenskraftiga och därav behöver vi inte marknadsföra oss att vara en lågprisklinik. Om du som patient är osäker kring en föreslagen behandling och det kostnadsförslag du fått via din tidigare tandläkare, kom in till oss på Tandläkarhuset Tärnsjö och få en andra åsikt. Om vi inte kan matcha det föreslagna kostnadsförslaget, bjuder vi på undersökningsavgiften! Är du osäker på om din förra tandläkare gett dig den bästa möjliga terapiplanen eller om priset känns lite väl högt? Kontakta oss på 0292 77 99 90 eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp snarast!

Samla mer - få mer

Vi tycker om när ni uppskattar vårt jobb på Tandläkarhuset Tärnsjö, ett kvitto på vårt hårda jobb är när våra patienter talar gott om oss och får andra personer att vilja gå hos oss. Genom att samla din familj/vänner/bekantskapskrets (gäller ej individer under 24 år) hos oss på Tandläkarhuset Tärnsjö får både du och din rekommendation rabatt på era behandlingar. Vill du veta mer kring hur upplägget fungerar?

wasa

Delbetala räntefritt

Vi är medvetna om att tandvård inte alltid är så billigt, därför erbjuder vi på Tandläkarhuset Tärnsjö alla våra patienter räntefria delbetalningar via vår samarbetspartner Wasa kredit. Du kan delbetala din tandvård på 12 eller 24 månader, allt för att våra patienter ska kunna ha råd att genomföra den behandling som de verkligen vill, inte bara den som plånboken ger möjlighet till. Vill du veta mer kring vår delbetalningstjänst?

Lena Stålhand Lundvall
Lena Stålhand Lundvall
2021-05-19
Bästa Tandläkarhuset! Fantastiskt bemötande och mycket professionell tandläkare Milad. Med fin personal. Man känner sig alltid Välkommen Rekommenderas varmt. 10 av 10 alla dagar i veckan. Mycket nöjd patient!
Sofie Tärnblom
Sofie Tärnblom
2021-03-17
Jag har gått till flera olika tandläkare tidigare och nu hittat till Tandläkarhuset Tärnsjö och allting kändes så bra, med framförallt väldigt trevligt och vänligt bemötande samt proffsigt utförd behandling av tandläkare Milad. Jag rekommenderar alla att gå hit!
Sazid Dewan
Sazid Dewan
2021-03-05
Mycket bra, allt sköttes smidigt och fint! Ett gott skratt förlänger livet😉
Rami Karat
Rami Karat
2021-03-02
Lugnt och proffsigt bemötande. Jag är jättenöjd och rekommenderar starkt!
Antonia Nilsson
Antonia Nilsson
2021-03-01
För mig med tandläkarskräck så var det en absolut fröjd att få komma till Milad. Milad tog hand om mig på absolut bästa sätt och såg till att ta hand om mig genom hela processen!
Robert Schibbye
Robert Schibbye
2021-03-01
Milad är en duktig tandläkare som gör ett mycket bra jobb. Rekommenderar varmt!
Dante Utne
Dante Utne
2021-03-01
Jag skulle rekommendera Milad till dig som söker efter en tandläkare som är otroligt professionell, bemöter dig som kund på absolut bästa sätt och alltid bjuder på ett leende men framförallt är otroligt bra på det han gör! 10 av 10!
Martin sstransport
Martin sstransport
2021-03-01
Kan inte annat än att säga en service och kvalitet i världsklass! Jag har alltid haft dåliga erfarenheter, men wow, Milad är nog en av elitens bästa tandläkare, mina tänder var snea och jag skämdes att le! Han har förändrat mitt liv! Kan garantera er att går ni till Milad och hans team, så får ni kvalitet och de bästa priserna i branschen!
Love Althén
Love Althén
2021-03-01
Mycket bra service och väldigt trevligt bemötande.

Våra patientens mest värdefulla styrelser

Kontakta oss

Vill du att vi kontaktar dig?

Ring oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

0292 77 99 90